Här har vi tagit fram några exempel för att inspirerar dig. Men det finns oändliga möjligheter, det är bara fantasin som sätter begränsningar.
Klicka på länkarna nedan för inspiration!

Svara på frågorna – vinn ett  Mobilt presentkort!

Vill du skapa en tävling för att underhålla dina följare, skaffa nya kunder eller fans, behålla dina befintliga eller helt enkelt kommunicera om din nya produktlansering? Varför inte göra det med en enkel frågor & svar-tävling?

 

Snurra hjulet för chansen att vinna din favorit!

Ett ”prishjul”, är ett runt hjul som deltagarna kan snurra för att avgöra vad de vinner … eller förlorar! Använd detta roliga och enkla format för att underhålla dina följare, marknadsföra dina produkter, lyfta fram en av dina sponsorer eller vad du nu behöver det till!

Testa vårt memory – Tävla om en lyxig solsemester!

Memory är ett enkelt och välkänt spel: de tävlande måste hitta par av identiska eller kompletterande kort som presenteras med framsidan nedåt. På lägsta möjliga tid och minsta möjliga klick. Detta är ett idealiskt sätt att presentera bilderna för en ny produkt.

Så här fungerar plattformen

Smidigt arbetsflöde som kopplar ihop varumärken i olika kanaler med mottagare.

Bilden nedan beskriver hur du kan integrera engagerande content, som lekar och tävlingar, i dina kampanjer. Tävlingar, spel och lekar får dina kunder att stanna upp på dina sidor! Och särskilt om de kan vinna något.

Steg för steg till att enkelt skapa en interaktiv kampanj

1. Skapa kampanj

Välj från flertalet kampanjformat och skräddarsy dina kampanjer. Enkelt och smidigt – du behöver inte ens ha några speciella tekniska kunskaper.

Alla vill ha aktiva följare och kunder i sina digitala kanaler. Men hur skapar man engagerande content som kan användas mot alla olika målgrupper och som går att variera i all oändlighet?

Med denna applikation har du lösningen! Du får flertalet färdiga kampanjformat att utgå ifrån och innehållet kan du variera hur mycket du vill. Bestäm vilken produkt eller produktgrupp du vill göra en kampanj för. Bestäm sedan vilken typ av modul du vill använda. Du skapar sedan en skräddarsydd kampanj på bara några minuter utan några specifika IT-kunskaper. På köpet får du in värdefull kampanjdata i realtid.  Eller gör tvärtom – gå igenom vår katalog av spel- och lekmoduler, så får du kanske din kampanjidé därifrån.

2. Publicera

Publicera dina kampanjer genom ett klick – på er hemsida, i en mobilapp, i era sociala kanaler eller på en landningssida. Eller på allihop. Du väljer.

Beroende på vilket spel, lek eller tävling du väljer så kan du välja olika digitala kanaler. En omröstning eller en enkel frågesport kanske passar bäst i sociala kanaler, medan ett lite klurigt spel som tar längre tid, kan vara perfekt som mobilapp eller på er webbplats. Du har alla möjligheter att fundera på vad som passar er bäst. Välj från en ständigt växande katalog med interaktiva kampanjer som ökar engagemanget i alla era digitala kanaler.

3. Välj data

Kör GDPR-compliant datainsamlings-kampanjer tack vare en stor uppsättning smidiga funktioner som integrerar med dina övriga dataverktyg.

4. Samla in statistik

Du får fram statistik i realtid för dina aktuella
kampanjer på ett överskådligt och effektivt sätt!

I den takt dina kunder tävlar, leker, pysslar och knåpar för att vinna presentkort eller vouchers så får du värdefull information om hur din kampanj går i realtid. Vilka som tävlar, när, var, hur länge de håller på, om de kommenterar, delar, skickar vidare etc. Det vill säga – allt det du vill veta om din kampanj. Information som du har nytta av när du planerar nästa kampanj.

5. Analysera kampanjen

Anslut applikationen till dina interna verktyg för marknadsföring
och datainsamling (CRM, DMP, SSO, e-post, automatisering, Analytics, etc.).

Då kan du analysera dina data och utvärdera dina kampanjer.

Du kan bland annat se vilka kanaler som fungerar bäst för ditt erbjudande och vilken typ av spel, tävling eller lek som passar era produkter och era kunder bäst. Genom analysen bygger du upp värdefull kunskap och får möjlighet att göra alltmer effektiva kampanjer framöver. Och glöm inte att fråga oss – vi ger gärna tips och råd. Titta också gärna på de exempel och filmer som finns på denna sida.