Logga in som butik eller leverantör

ICA,Resevaluta,valutaväxling,valuta,semester,reskassa

Det går uppåt för ICA:s Resevaluta

Nu har ICA-kunderna kunnat beställa resevaluta rakt över disk i butiken och på nätet i snart ett halvår. Succén är ett faktum. Allt fler inser hur smidigt och enkelt det är att skaffa resevaluta. Så passa på att skylta upp i butiken inför vinterns resor!

SEDAN I VÅRAS har ICA:s kunder kunnat beställa sin resevaluta under ICA Bankens eget varumärke ”ICA Resevaluta”, tack vare ett unikt samarbete mellan ICA Banken och ClearOn.
Succén har inte låtit vänta på sig. Många är de kunder som har insett fördelarna med att beställa sin resevaluta online eller samtidigt som de handlar veckans mat eller köper en liter mjölk i affären.
Cecilia Lantz arbetar på ICA Kronhallen i Degerfors och har sålt ICA Resevaluta i butiken ända sedan starten. Hon är väldigt nöjd med tjänsten.
– Intresset har varit stort under sommaren och det känns kul att kunna erbjuda en tjänst som förenklar kundens vardag. Kunderna beställer enkelt och smidigt sin valuta i kassan när de handlar och så återkommer de för att hämta ut det rekommenderade brevet ett par dagar senare, säger hon.

SAMTLIGA 1300 ICA-butiker i Sverige har nu möjlighet att tillhandahålla
ICA Resevaluta och allt fler börjar erbjuda tjänsten. I dag finns den i drygt 800 ICAbutiker runtom i hela landet samt online på icabanken.se/resevaluta.
– ICA Banken Resevaluta är en ny och spännande tjänst som underlättar
våra kunders vardag samtidigt som den driver besök både online och
till våra anslutna butiker, säger Andreas Carlberg, chef Företagstjänster på
ICA Banken.Stefan Edin, produktchef på ClearOn, vill tipsa alla handlare om att skylta upp ordentligt i sina butiker inför högsäsongen och de resor som stundar.
– Under hösten och julen ser vi en säsongstopp för resevalutaförsäljning, så
se till att du har skyltat upp med material i butiken, och påminn gärna kunderna om att resevalutatjänsten finns och hur enkel och trygg den är.

Våra nummer 
av kundtidningen Clear

2018

Clear nr 3 2018            

2017 

                

 

2016

         

2015

    

Prenumerera på Clear!