Logga in som butik eller leverantör

KASSASYSTEM

Nytt kassasystem sparar tid åt Kent

                   

         Wave19_PMS_5405-min.jpg

"Jag inser nu att jag borde ha bytt till Wave Kassasystem för längesedan. Arbetet har blivit så mycket lättare."

Tidigare ägnade Kent oräkneliga timmar åt att manuellt ändra streckkoder och priser i kassan så fort det kom in en ny produkt. Detsamma gällde allt som skulle vägas. Arbetet fick genomföras helt och hållet manuellt. Men sedan handlaren Kent Johansson i Hedekas i norra Bohuslän nyligen skaffade Wave Kassasystem dröjde det inte länge förrän han insåg hur mycket tid han sparar på det minskade administrativa arbetet.
– Jag inser nu att jag borde ha bytt till Wave Kassasystem för längesedan. Arbetet har blivit så mycket lättare, konstaterar han, men säger samtidigt att det inte hade varit möjligt utan stödet från länsstyrelsen.
För att kunna söka detta stöd måste man vara ombud för grundläggande betaltjänster, fick Kent veta. Han sökte därför bidrag för både Wave Kassasystem och Kassagirot på samma gång, samtidigt som han dessutom köpte en kassaenhet för egna pengar.

– DET KÄNNS väldigt, väldigt bra! Tack vare stödet har jag råd att ha anställda, vilket gynnar både mig och arbetsmarknaden här på landsbygden.

Tack vare stödet har jag råd att ha anställda, vilket gynnar både mig och arbetsmarknaden här på landsbygden.

Kent Johansson Sörbyggdens snabbköp

"Wave är suveränt för oss"

                   

                 Wave19_PMS_5405-min.jpg

 ”Nu kommer det att ta rejäl fart för
 oss, även med butiksförsäljningen 
och bilservicen.”

Verksamheten har gått minst sagt upp och ner genom alla de år som äkta paret Anders och Birgitta Waerner drivit sin butik Waerners Bil och Service i sörmländska skärgårdsidyllen, tillika industristaden Oxelösund.
– Läget här precis invid SSAB:s stora stålverk är perfekt. Med alla kunder därifrån kan vi hålla öppet ända från fem på morgonen, säger Anders Waerner nöjt.
Att han själv är 80 år och hustrun 79 ser han inte som något problem.
– Allt går så länge man är ung, stark och envis, ler han med glimten i ögat. Sedan har vi ju en duktig tjej som jobbar hos oss också så vi är tre som delar på öppettiderna. Men jag är alltid här till  stängning!

HAN BERÄTTAR ATT Wave kassasystem har varit ett stort stöd ända sedan de införde det 2009 – och att det kommer att bli ett än viktigare verktyg framöver.
– Det är suveränt för oss! Särskilt kortbetalningen förstås, men även för alla rapporter som vi kör ut varje kväll och för våra kampanjer. Där underlättar Wave enormt. Fast det finns mycket kvar att upptäcka. Där är väl vi äldre lite dåliga på att ta till oss allt, men man får ta en sak i taget …
Anders framhåller även den fantastiska supporten hos Wave, där det bara är att ”ringa killarna i supporten, som kan hjälpa till med precis allt”.

Det är suveränt för oss! Särskilt kortbetalningen förstås, men även för alla rapporter som vi kör ut varje kväll och för våra kampanjer. Där underlättar Wave enormt.

Birgitta & Anders Waerners Bil och Service

Wave är navet i Time Liljeholmen

                   

 

"Det förenklar orderläggningen, jag
kan göra alla beställningar via nätet
och slipper vända mig till flera olika leverantörer."

Mitt i en av södra Stockholms stora knutpunkter ligger den nya flaggskeppsbutiken för Time-kedjan, Time Liljeholmen. Ägaren, Huda Quazi öppnade i oktober och butiken har redan blivit ett populärt stopp för många kunder. Huda, som tidigare har arbetat på elektronikföretaget ELFA AB och på MTR, hade länge drömt om att öppna en egen servicebutik när lokalen dök upp.
– Det är ett perfekt läge med tvärbanan, tunnelbanan och bussar utanför dörren och massor av folk som passerar. Dessutom ligger butiken i en ny fastighet vilket gör att den är fin och fräsch, precis som jag ville ha det.

ATT VALET för samarbetspartner föll på Time hade flera orsaker.
– Jag har haft kontakt med Time sedan 2015. Pernilla Lagergren som är distriktsansvarig utesäljare där, har varit ett stort stöd under hela den här resan. Hon har hjälpt mig med allt från utformningen av butiken till sortiment och prissättning.
– Vi tror starkt på den här butiken och jobbar för att stötta Huda i arbetet med att utveckla den, säger Pernilla Lagergren som bland annat var med Huda och tittade på lokalen när den bara var en byggarbetsplats.


Wave Kassasystem är navet i Time Liljeholmen. Läs mer om Time Liljeholmen och butikens samarbete med kedjan här.

Det är enkelt och lätthanterligt, samtidigt som det är väldigt bra att det är integrerat med övriga tjänster i butiken. Det underlättar min verksamhet att ha Waves kassasystem.

Huda Quazi Time Liljeholmen