Nätverk-/säkerhetsspecialist med inriktning mot molnet

 

Vi söker en erfaren nätverkstekniker som har en stark vilja att arbeta med privata- och publika molnlösningar samt hybridlösningar.

 

Du har erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom nätverk/säkerhet/kommunikationsområdet.

Det är en fördel om du tidigare jobbat som nätverkstekniker i molnet, gärna med inriktning mot AWS.

Du har förmågan att jobba med komplexa frågor och ta fram bra lösningar anpassade till våra krav och behov.

Du har arbetat med publika moln, on-prem-lösningar och hybrider däremellan samt med design av nätverk. Det är även meriterande om du är van att jobba agilt och med devop.

Det är en stor fördel om du arbetat med bland annat BGP, IDS/IPS, kryptolösningar, certifikat, brandväggar och/eller automationsverktyg.

Andra områden som är meriterande är NextGen firewalls som Palo Alto, nätverk på applikationsnivå t.ex. via F5, generell säkerhet, Wireshark el. liknande, trädlösa nätverk, scriptning samt inte minst virtuella nätverk.

Vi söker dig som minst har en godkänd gymnasieutbildning med IT-inriktning, om du har en högskoleutbildning inom området är det meriterande.

Du har arbetat i minst 3 år med nätverk men vi ser väldigt gärna att du har minst 5 års erfarenhet från drift av komplexa nätverk.

Du läser och skriver svenska och engelska flytande.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Nätverksspecialist är:

  • Analys
  • Design
  • Implementation
  • Felsökning
  • Förvaltning

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp.

Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.

Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av tjänsten? Skicka ditt CV via e-post till jobb@clearon.se. Har du några frågor kan du använda samma e-post adress.

 

Välkommen med din ansökan!