19 februari, 2023

Nätverks-/säkerhetsspecialist med cloud-inriktning (AWS)

 

ClearOn är i ett intressant skede där vi har gått mer och mer mot ett agilt arbetssätt och har kommit en bra bit på vägen. Vi söker nu en duktig Nätverks-/säkerhetsspecialist med cloud-inriktning som vill vara med på vår fortsatta resa mot en ännu starkare DevOps-kultur. Låter tjänsten intressant? Sök den redan idag!

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta med att med privata-, publika- och hybridlösningar för att utveckla våra tjänster inom nätverks-/säkerhets- och kommunikationsområdet. Arbetet innefattar tekniskt komplexa frågor, såsom att ta fram bra tekniska lösningar anpassade till våra krav och behov. I tjänsten arbetar du med design av nätverk, on-premises-lösningar och hybrider där emellan. Sammanfattningsvis handlar tjänsten om analys, design, implementation samt, i viss mån, förvaltning och felsökning.

Du välkomnas till ett sammansvetsat samt kompetent team och rapporterar till IT-Drift- och Säkerhetschef. Det finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter i rollen för rätt person.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund inom IT samt flera års arbetslivserfarenhet av komplexa nätverksfrågor med god erfarenhet av moln-lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av AWS, men vi tror också att du lyckas väl i rollen om din erfarenhet är från Azure eller Google Cloud.

Det är en stor fördel om du arbetat med bland annat BGP, IDS/IPS, kryptolösningar, certifikat, brandväggar och/eller automationsverktyg.

Andra områden som är meriterande är NextGen firewalls som Palo Alto, nätverk på applikationsnivå t.ex. via F5, generell säkerhet, Wireshark el. liknande, trådlösa nätverk, scriptning samt inte minst virtuella nätverk.

Dina kunskaper i svenska såväl som engelska är goda och det är extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en agil devops-organisation Du har en positiv inställning till förändring och ett starkt inre driv att utvecklas i din yrkesroll. Vi tror också att du har ett proaktivt förhållningssätt till ditt arbete, söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Som person är du förtroendeingivande och duktig på att kommunicera både internt, samt i vissa fall externt.

Kontakta oss:

ClearOn samarbetar i denna rekryteringsprocess med Akality. Har du frågor eller vill du höra mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Johan Pfeifer, johan.pfeifer@akality.se / 0739–230 786. Intervjuer sker löpande och vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om ClearOn

ClearOn leder utvecklingen av kuponger och betaltjänster i handeln. Affärsområdet Wave utvecklar och säljer kassasystem. I samarbete med 5000 butiker clearar vi kuponger, presentkort, betalningar och Värdeavier för SEK 5 miljarder årligen. Genom Kassagirot erbjuder ClearOn privatpersoner och företag att betala, ta ut, växla och överföra pengar i samarbete med Bankgirot, Nordea, Swedbank och MoneyGram. ClearOn är ett betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn och ägs av Dagligvaruleverantörers Förbund. www.clearon.se 

Dagligvaruleverantörers Förbund, DLF är en branschorganisation för företag som säljer dagligvaror till handel, restauranger och storhushåll i Sverige. DLFs uppdrag är att förmedla affärsrelevant kunskap, erbjuda inspirerande mötesplatser samt utveckla och driva effektiva branschsystem. DLF har cirka 160 medlemmar. www.dlf.se

Välkommen med din ansökan!