Logga in som butik eller leverantör

KASSATJÄNSTER

Hundratals nöjda handlare har

redan valt Wave Kassasystem

ClearOn erbjuder ett komplett kassasystem för butikens alla behov under varumärket Wave. Wave innehåller en dator, kortterminal, kassalåda, kvittoskrivare, kontrollbox, kunddisplay, scanner, skärm, tangentbord med PLU-knappar och reservkraft via UPS för en säker drift. Vi erbjuder dessutom kassakopplade vågar och nätverksskrivare.

Det som skiljer Wave från andra system är vår egenutvecklade programvara.

Läs mer om funktioner och fördelar med Wave nedan och vad våra kunder tycker om Wave här. 

 

 

                   Wave19_PMS_5405-min.jpg

 

 

Funktioner och fördelar med Wave Kassasystem

Med Wave får du:

 • Artikel- och prisuppdateringar från din grossist och andra leverantörer
 • Kampanjer från din kedja
 • Hyllkantsetiketter med jämförelsepris
 • Bokföringsfiler automatiskt via SIE- export
 • Digitala kvitton
 • Analysverktyg för att ta fram försäljningsstatistik
 • Pumpstyrning med Gilbarco Veeder Root
 • Cash Guard- funktionalitet
 • ATG och Svenska Spel-integrationer för scanning och ombudskvitton

ClearOn skapar mer värde i kassan genom följande tjänster/samarbeten

 • Telefonkort och värdevouchers
 • Presentkort från kända varumärken
 • Kuponger, varu- och värdecheckar
 • Värdeavier från Bankgirot, PlusGirot och Swedbank
 • Kassagirots betaltjänster
 • MoneyGram – skicka och ta emot pengar
 • Unimon Resevaluta

 

Optimera din försäljning
med tydliga analyser

I Wave Kassasystem ingår mycket bra försäljningsanalyser. Det går t.ex. att analysera försäljning per artikel, varugrupp eller per kassör. Analysen kan delas upp i perioder, såsom månad, veckodag eller timme, vilket ger mycket goda uppföljningsmöjligheter. Det finns även möjlighet att ta fram topplistor samt listor med hyllvärmare för olika varugrupper. Detta ger större möjlighet att anpassa butikens bemanning och öppettider efter försäljningen, eller mäta om varor med dålig lönsamhet upptar värdefull försäljningsyta.

Wave erbjuder också en onlinetjänst som gör att man kan se sin försäljning från hemmet eller t.ex. semesterorten. Man kan bl.a. se dagskassor, statistik eller prisändringar som personalen har gjort.

För mer information kontakta wave@clearon.se

Våra vänner!

             

 

                                               

    

                   

KUNDCASE

Nytt kassasystem sparar tid åt Kent

                   

         Wave19_PMS_5405-min.png

 

"Jag inser nu att jag borde ha bytt till Wave Kassasystem för längesedan. Arbetet har blivit så mycket lättare."

Tidigare ägnade Kent oräkneliga timmar åt att manuellt ändra streckkoder och priser i kassan så fort det kom in en ny produkt. Detsamma gällde allt som skulle vägas. Arbetet fick genomföras helt och hållet manuellt. Men sedan handlaren Kent Johansson i Hedekas i norra Bohuslän nyligen skaffade Wave Kassasystem dröjde det inte länge förrän han insåg hur mycket tid han sparar på det minskade administrativa arbetet.
– Jag inser nu att jag borde ha bytt till Wave Kassasystem för längesedan. Arbetet har blivit så mycket lättare, konstaterar han, men säger samtidigt att det inte hade varit möjligt utan stödet från länsstyrelsen.
För att kunna söka detta stöd måste man vara ombud för grundläggande betaltjänster, fick Kent veta. Han sökte därför bidrag för både Wave Kassasystem och Kassagirot på samma gång, samtidigt som han dessutom köpte en kassaenhet för egna pengar.

– DET KÄNNS väldigt, väldigt bra! Tack vare stödet har jag råd att ha anställda, vilket gynnar både mig och arbetsmarknaden här på landsbygden.

Tack vare stödet har jag råd att ha anställda, vilket gynnar både mig och arbetsmarknaden här på landsbygden.

Kent Johansson Sörbyggdens snabbköp

"Wave är suveränt för oss"

                   

                 Wave19_PMS_5405-min.jpg

 ”Nu kommer det att ta rejäl fart för
 oss, även med butiksförsäljningen 
och bilservicen.”

Verksamheten har gått minst sagt upp och ner genom alla de år som äkta paret Anders och Birgitta Waerner drivit sin butik Waerners Bil och Service i sörmländska skärgårdsidyllen, tillika industristaden Oxelösund.
– Läget här precis invid SSAB:s stora stålverk är perfekt. Med alla kunder därifrån kan vi hålla öppet ända från fem på morgonen, säger Anders Waerner nöjt.
Att han själv är 80 år och hustrun 79 ser han inte som något problem.
– Allt går så länge man är ung, stark och envis, ler han med glimten i ögat. Sedan har vi ju en duktig tjej som jobbar hos oss också så vi är tre som delar på öppettiderna. Men jag är alltid här till  stängning!

HAN BERÄTTAR ATT Wave kassasystem har varit ett stort stöd ända sedan de införde det 2009 – och att det kommer att bli ett än viktigare verktyg framöver.
– Det är suveränt för oss! Särskilt kortbetalningen förstås, men även för alla rapporter som vi kör ut varje kväll och för våra kampanjer. Där underlättar Wave enormt. Fast det finns mycket kvar att upptäcka. Där är väl vi äldre lite dåliga på att ta till oss allt, men man får ta en sak i taget …
Anders framhåller även den fantastiska supporten hos Wave, där det bara är att ”ringa killarna i supporten, som kan hjälpa till med precis allt”.

Det är suveränt för oss! Särskilt kortbetalningen förstås, men även för alla rapporter som vi kör ut varje kväll och för våra kampanjer. Där underlättar Wave enormt.

Birgitta & Anders Waerners Bil och Service