Logga in som butik eller leverantör

KASSASYSTEM

Optimera din försäljning
med tydliga analyser              

I Wave Kassasystem ingår mycket bra försäljningsanalyser. Det går t.ex. att analysera försäljning per artikel, varugrupp eller per kassör. Analysen kan delas upp i perioder, såsom månad, veckodag eller timme, vilket ger mycket goda uppföljningsmöjligheter. Det finns även möjlighet att ta fram topplistor samt listor med hyllvärmare för olika varugrupper. Detta ger större möjlighet att anpassa bemanning och öppettider efter försäljningen eller mäta om varor med dålig lönsamhet upptar värdefull försäljningsyta.

Wave kan också erbjuda en onlinetjänst som gör att man kan se sin försäljning från hemmet eller t.ex. semesterorten. Man kan bl.a. se dagskassor, statistik eller prisändringar personalen gjort.

För mer information kontakta wave@clearon.se

Uttalanden från våra vänner

"- Wave är en betydelsefull bricka i samarbetet med våra medlemmar och systemet möjliggör en fortsatt satsning på vårt tjänsteutbud. Ju mer integrerade tjänsterna är i kassan, desto enklare är det för både handlaren och kunden." 
Åke Navin
Etablering EMAB

"- Vi fastnade för Wave eftersom det är driftsäkert, stabilt och proaktivt. Det märks tydligt att systemet är utvecklat för servicehandeln, inte minst eftersom det är så integrerat med alla tjänster som kan tänkas finnas i en servicebutik."
Joakim Mannesten
Konceptchef Menigo

"- De främsta fördelarna är just att butikerna automatiskt får prisuppdateringar, artikeldata och kampanjer direkt in i kassasystemet. Det gör det dagliga arbetet mycket enklare. Det sparar både tid och pengar, eftersom man inte riskerar att missa till exempel prisjusteringar"
Niklas Lindström
VD Direkten

"- ClearOn/Wave har ett alldeles utmärkt kassasystem som ger bättre förutsättningar än övriga på marknaden. Vi på MyWay rekommenderar detta till våra kunder då vi anser att alla de tjänster som finns att tillhandahålla i systemet är viktiga för våra kunder. "
Stefan Ragnarsson
Kedjechef MyWay

Kontakta mig