Logga in som butik eller leverantör

KORTTERMINAL

Wave Kortterminal 

ClearOn erbjuder Westints kortterminal

Kortterminal 8006 är ett kraftpaket i litet format. Den skarpa färgskärmen i kombination med de tydliga bakgrundsbelysta knapparna ger en användarupplevelse som tidigare inte varit möjlig. Formatet till trots uppfyller terminalen de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

               

Tillbehör Kortterminal

Terminalstativ

ClearOn erbjuder barstativ med kraftig metallfot som ger stabilitet och hög flexibilitet. 

 

 

 

Vagga

Prisvärt bordsstativ till kortterminal 8006. Ergonomiskt anpassad för tydlig överblick.

Uttalanden från våra vänner

"- Wave är en betydelsefull bricka i samarbetet med våra medlemmar och systemet möjliggör en fortsatt satsning på vårt tjänsteutbud. Ju mer integrerade tjänsterna är i kassan, desto enklare är det för både handlaren och kunden." 
Åke Navin
Etablering EMAB

"- Vi fastnade för Wave eftersom det är driftsäkert, stabilt och proaktivt. Det märks tydligt att systemet är utvecklat för servicehandeln, inte minst eftersom det är så integrerat med alla tjänster som kan tänkas finnas i en servicebutik."
Joakim Mannesten
Konceptchef Menigo

"- De främsta fördelarna är just att butikerna automatiskt får prisuppdateringar, artikeldata och kampanjer direkt in i kassasystemet. Det gör det dagliga arbetet mycket enklare. Det sparar både tid och pengar, eftersom man inte riskerar att missa till exempel prisjusteringar"
Niklas Lindström
VD Direkten

"- ClearOn/Wave har ett alldeles utmärkt kassasystem som ger bättre förutsättningar än övriga på marknaden. Vi på MyWay rekommenderar detta till våra kunder då vi anser att alla de tjänster som finns att tillhandahålla i systemet är viktiga för våra kunder. "
Stefan Ragnarsson
Kedjechef MyWay

Kontakta mig