Smidigare kundvård med mobila värdebärare i realtid

Ett effektivare sätt att hantera ersättning och reklamationer

Med hjälp av ClearOns digitala kundvård kan du snabbt och enkelt kompensera kunden i realtid. Tack vare vårt samarbete med flera av Sveriges största mat- och servicebutiker kan mottagaren enkelt hämta ut sin kompensation i en närliggande butik.

Företagsspecifika varucheckar är ett enkelt och effektivt alternativ till att skicka ersättningsvaror vid till exempel kundvård och reklamationer. Vi erbjuder även neutrala värdecheckar med fasta värden genom Sverigechecken . Läs mer om Sverigechecken här.

Sms kampanj ClearOn

Ersättning och belöning direkt i mobilen

Nu kan du ersätta era kunder på ett smidigare och effektivare sätt direkt till mobilen. Med våra kundvårdstjänster kan ni till exempel skicka Sverigecheckar med fasta värden eller lägga upp egna digitala varucheckar med valfritt värde.

Smidigare kundvård med mobila värdebärare i realtid

Med hjälp av ClearOns digitala kundvård kan du snabbt och enkelt skicka en gåva i realtid med en mobil värdebärare. Tack vare vårt samarbete med flera av Sveriges största mat- och servicebutiker kan mottagaren enkelt hämta ut sin gåva i en närliggande butik. En fin tjänst som du till exempel kan använda i samband med uppvaktning, ersättning för reklamationsärende eller av vilken annan anledning – du kan agera snabbt och får en nöjd och tacksam kund.

Ersättning och belöning direkt i mobilen.

Med vårt kundvårdssystem kan du till exempel skicka Sverigecheckar med fasta värden eller lägga upp egna digitala varucheckar med valfritt värde. Helt anpassat efter ditt behov för att vända en missnöjd kund till en nöjd kund.

Sverigechecken – den perfekta ersättningen

Sverigechecken är ett smart alternativ till kedjespecifika presentkort. Tack vare ett stort utbud av ombud kan Sverigechecken lösas in på en mängd olika platser över hela Sverige. Finns i valörerna 25, 50, 100 och 200 kr. Läs mer under Sverigechecken. 

Många fördelar

  • Kompenserar kunderna i realtid
  • Miljövänligt
  • Kostnadseffektivt
  • Ökar varumärkets trovärdighet
  • Full uppföljning