Logga in som butik eller leverantör

KUPONGER

Välj din Värdebärare

    Rabattkupong, kupongkampanj     Rabattkupong, kupongkampanj       Produktcheck, kupongkampanj

Varucheck, kupongkampanj

  Mobil rabattkupong

Rabattkupong

Rabattkupong i pappersform är ett betalningsmedel som används som delbetalning. Värdet på rabattkupongen står skrivet på den. Rabattkupongen gäller alltid för en specifik vara eller vara/varor ur ett specifikt sortiment. Rabattkuponger används i kampanjer för att öka försäljningen av vissa produkter.

 

Produktcheck

Produktchecken är ett betalningsmedel i form av check med ”öppet värde”. Kunden löser in produktchecken mot produkten. Produktcheckar används bl.a. vid sampling för att kunna ge kunder möjlighet att pröva produkter gratis. Med ”öppet värde” menas att butiken får ersättning för produktchecken till butikens pris för varan.

 

Varucheck

Varucheck är ett betalningsmedel i form av en check med fast värde. Kunden löser in checken mot vissa valfria varor ur en specifik leverantörs sortiment. På Varuchecken framgår vilka varor och vilken leverantör checken gäller. Varucheckar används ofta som ersättning för reklamationer.

 

Sverigecheck

Sverigechecken är ett betalningsmedel i form av check med fast värde som inlöses mot valfria varor. Checkarna finns i valörerna – 25, 50, 100 och 200 kronor. 

                                                    

Läs mer på sverigechecken.se eller lägg din beställning direkt via vår webbshop.

 

För mer information kontakta sales@clearon.se 

Beskriving Värdebärare

Unika koder

Värdebärare är försedda med ytterligare en streckkod, som är unik. ClearOn kontrollerar online att den unika koden inte är registrerad tidigare och godkänner inlösen. När inlösen registrerats inaktiveras den unika koden och värdebäraren kan inte lösas in igen. 

 

Fördelar med unika koder

• Ökad säkerhet
• Varje värdebärare blir unik
• Möjlighet att skapa personliga erbjudanden
• Fler möjligheter till uppföljning

Värdebärare

Kontakta mig