Sverigechecken – Uppskattning för alla tillfällen!

Sverigechecken är ett smart alternativ till kedjespecifika presentkort. En värdecheck i en elegant förpackning med en personlig hälsning är en fin gåva för alla typer av företag och organisationer. Sverigechecken är en värdecheck som gäller i ett stort antal mat- och servicebutiker över hela landet.

Gåvan som man själv väljer
Sverigechecken är mycket uppskattad eftersom mottagaren själv kan välja gåva utifrån sina egna behov och önskemål.

Sverigechecken_samling

Sverigechecken – företag

Vill du köpa Sverigechecken till dina medarbetare eller kunder?

Sverigechecken är en självklar och uppskattad lösning vid alla typer av högtider och olika bemärkelsedagar. Det finns även många andra tillfällen där Sverigechecken blir till en given succé, som för att belöna en god prestation, vid avslutad tjänst, födelsedagar, jubileumsfirande eller som incitament för uppnådda mål.

Rikstäckande ombud

Tack vare ett stort utbud av ombud kan Sverigechecken lösas in på en mängd olika platser över hela Sverige. Några exempel på våra ombud: Ica Handlarna, Coop, Willys, Hemköp, City Gross, Mat Öppet, Pressbyrån, 7-Eleven, Kronans Droghandel, Den Svenska Matrebellen, Direkten, Handlarn, Nära Dej, Time, My Way, och Tempo med flera.

Fina Konvolut

ClearOn erbjuder även eleganta förpackningar som gör din gåva till en komplett upplevelse. En förpackning består av en hållare där man lägger en eller flera checkar. Hållaren placeras i ett konvolut som finns i flera fina utföranden.

Vi rekommenderar att man lägger till ett brev med en personlig hälsning.

Skattefri gåva

Enligt nya skatteregler kan våra värdecheckar användas som skattefri gåva till anställda så länge värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms. Sverigechecken finns i flera olika valörer för att man enkelt kunna sätta samman den summa man önskar ge bort.

Läs mer nedan om ”Skräddarsydda företagspaket som passar alla”

Sverigechecken 200

Sverigechecken – för ombud

Vill ni bli ett Sverigechecken-ombud?

De senaste åren har värdecheckar blivit till en mycket populär gåva. Sverigechecken används av både små och stora företag och fungerar som värdebärare likt presentkort och kuponger. Checkarna är värda 25, 50, 100 respektive 200 kronor och används idag som betalning i en mängd butiker över hela Sverige.

Vill du kunna ta emot Sverigechecken?

Kontakta oss på telefon 08-588 340 00 eller maila genom att klicka på knappen nedan.

Sverigechecken – för mottagare

Grattis till att du har fått Sverigechecken!

Nu kan du enkelt använda den nästa gång du handlar, i en butik som tillhör någon av följande kedjor:

ICA, Coop, Hemköp, Willys, CityGross, Apotek Hjärtat, Pressbyrån, 7-Eleven, Time, Direkten, Kassagirot och Circle K

Sverigechecken 100

Skräddarsydda företagspaket som passar alla

Låt oss sätta ihop färdiga presentpaket utifrån dina behov. Vi packar checkarna i våra eleganta konvolut och gör gåvan extra personlig med ett brev med logotyp och underskrift

Upptäck Sverigecheckens vackra konvolut

ClearOn erbjuder flera olika presentförpackningar som gör din gåva till en komplett upplevelse. En förpackning består av en hållare där man lägger en eller flera checkar. Hållaren placeras i ett konvolut som finns i flera fina utföranden.

Välj det konvolut som passar er bäst!

Personligt brev
Förstärk din gåva genom att lägga till ett brev med en personlig hälsning. Vi trycker upp eleganta kort som får plats i konvoluten där du kan skriva en egen text samt avsluta med en underskrift, därefter förtrycks och packas allt. På så sätt skapar du en personlig gåva som verkligen kommer att uppskattas av mottagaren.

Sverigechecken Konvolut