Kontakta oss

Hittar du inte det du söker, har du några frågor eller vill du komma i kontakt med oss? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

ICA och ClearOn förstärker samarbete

21 september, 2023

ICA och ClearOn förstärker samarbetet inom interaktiva marknadsföringstjänster. Genom att använda ClearOns teknologi kan ICA erbjuda sina leverantörskunder smidiga erbjudanden inom välgörenhet och marknadsföring med hjälp av mobila presentkort och kuponger. Syftet med de nya digitala tjänsterna är att öka kundernas lojalitet och engagemang gentemot ICA som varumärke och butik. Detta i sin tur kommer att locka fler kunder till butikerna och därmed öka försäljningen.

Det nya samarbetet förväntas inte bara gynna ICA som företag, utan skapar framför allt värde för konsumenterna genom mer attraktiva erbjudanden och bättre köpupplevelser, säger Johnny Lönnberg VD ClearOn AB.

Genom att erbjuda enkel och smidig inlösen av mobila rabattkuponger kan ClearOn inleda en ny typ av kampanjsamarbete med sina kunder.

ClearOns tekniska plattformar och lösning för inlösen av mobila kuponger och presentkort implementeras i ICAs cirka 1300 butiker från och med 1 oktober 2023.

Ett fördjupat samarbete med ICA möjliggör en utökad satsning på interaktiva marknadsföringstjänster vilket ligger helt i linje med vad våra kunder och konsumenter efterfrågar för att driva försäljning och ökad kundlojalitet. Det utökade samarbetet med ICA är en tydlig indikator att vi ligger rätt i vår digitala strategi och ger inspiration och drivkraft att fortsätta driva utvecklingen framåt samtidigt som det befäster vår position som det ledande företaget för kuponger & kampanjer för dagligvaruindustrin säger Johnny Lönnberg. VD ClearOn.

Om ICA

ICA Sverige – Sveriges ledande dagligvaruaktör. Med cirka 1300 butiker är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige. Verksamheten drivs tillsammans med fria ICA-handlare som äger och driver sin egen butik och möter kunderna genom lokalt anpassade koncept och erbjudanden. I verksamheten ingår också ett omfattande samarbete kring bland annat butiksetableringar, inköp, logistik, IT och marknadskommunikation

Om ClearOn

ClearOn har sedan 1968 erbjudit kuponghantering i handeln och är idag marknadsledande med smarta säljdrivande kampanjverktyg och innovativa tekniska lösningar. Digital kuponghantering har kontinuerligt ökat ända sedan lanseringen 2005 och är en viktig del av företagets erbjudande.

ClearOn är en komplett partner för att förstå, aktivera och sammanföra varumärken med konsumenter, för att öka försäljningen.

För mer information, gå in på www.clearon.se
Vid frågor kontakta hello@clearon.se