Glasscheckar

Här beställer du glasscheckar!

 

Här kan du beställa glasscheckar till kunder, leverantörer, medarbetare eller någon annan som du eller ditt företag vill överraska. Våra traditionella glasscheckar är tryckta papperscheckar och finns i valören 25 kr. Glasscheckarna skickas med rekommenderat brev inom ca 5 vardagar. Minsta beställning är 25 st glasscheckar.

Vill du hellre skicka digitala glasscheckar så hjälper vi dig med det också. De digitala  glasscheckarna kan utformas med personlig hälsning och egen bild.

Mer information om våra digitala glasscheckar (eller andra produktcheckar) hittar du på vår tjänst mobilapresentkort.se/foretag

Sverigechecken

Ett smart alternativ

 

Sverigechecken är ett smart alternativ till kedjespecifika presentkort. En fin gåva att kunna ge för alla typer av företag och organisationer. Sverigechecken är en värdecheck som gäller i ett stort antal rikstäckande mat- och servicebutiker.

Gåvan som man själv väljer
Sverigechecken är mycket uppskattad eftersom mottagaren själv kan välja gåva utifrån sina egna behov och önskemål*.

Rikstäckande butiker där man kan betala med Sverigechecken
Tack vare ett stort utbud av ombud kan Sverigechecken användas på en mängd olika platser över hela Sverige.

 

*) OBS Sverigechecken kan inte användas för köp av alkohol, tobak eller spel. Det går inte heller att använda Sverigechecken för att köpa presentkort.

För företag

Vill du köpa Sverigechecken till dina medarbetare eller kunder
Sverigechecken är en självklar och uppskattad gåva vid alla typer av högtider och olika bemärkelsedagar. Det finns även många andra tillfällen där Sverigechecken blir till en given succé, t ex för att belöna en god prestation, vid avslutad tjänst, födelsedagar, jubileumsfirande eller som incitament för uppnådda mål.

Sverigechecken finns i valörerna 25, 50, 100 och 200 kr, allt för att man enkelt ska kunna sätta samman den summa man önskar ge bort.

Skattefri gåva
Nedan information är hämtad från Skatteverkets sidor, för aktuell information se här

Julgåva till anställda
Julgåvor till anställda är skattefria för de anställda om värdet inte överstiger 550 kronor inklusive moms. I gåvans värde räknas inte dina kostnader för administration och transporter av gåvorna in.

Jubileumsgåva till anställda
En jubileumsgåva är en gåva till en anställd när företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Värdet får inte överstiga 1 650 kronor inklusive moms. En skattefri jubileumsgåva kan inte lämnas till en anställd tidigare än i samband med företagets 25-årsjubileum, och inte oftare än i 25-årsintervaller.

Gåvan som kan användas i 5000 butiker i hela landet!

Hos alla följande butikskedjor kan mottagaren använda sin Glasscheck och Sverigecheck.

Sverigechecken

Vissa Tempo och Nära Dej tar också emot Sverigechecken. Hör med din lokala butik nära dig.

Sverigechecken – digital eller i pappersformat

 

Självklart fungerar Sverigechecken att skicka såväl digitalt som i fysiskt form. Bestäm vad som passar bäst för tillfället. 

Vi kan även skräddarsy företagsanpassade digitala utskick. Minsta beställning är då 100 Sverigecheckar.

Vill du höra mer, kontakta oss!

Mobila presentkort

Sverigechecken och Glasschecken – för mottagare

Grattis till att du har fått Sverigechecken eller Glasschecken!

Nu kan du enkelt använda den nästa gång du handlar i en butik som tillhör någon av följande kedjor:

ICA, Coop, Hemköp, Willys, CityGross, Apotek Hjärtat, Pressbyrån, Shell, 7-Eleven, Matrebellen, Ö&B, My Way, Direkten, Gulf, Granngården, Eurocash och EKO.

*) OBS Sverigechecken kan inte användas för köp av alkohol, tobak eller spel. Det går inte heller att använda Sverigechecken för att köpa presentkort.