Save the date –
ClearOn Event på Berns

Den 4 september är det dags för höstens upplaga av ClearOn Event på Berns i Stockholm. Det blir en fullspäckad förmiddag fylld av inspiration och mingel. 

Bland annat kommer vi gästas av NielsenIQ och Retail Academics som presenterar aktuell marknadsinformation. Sen kommer vi förstås utse vinnaren av Årets Kupongkampanj.

Håll utkik här, vi kommer löpande uppdatera programmet under våren.

Optimera din varumärkesstrategi med ClearOn

 

Vi på ClearOn vill gärna bjuda in dig till en gemensam frukost den 15 maj, där vi introducerar våra innovativa och smarta digitala tjänster som kan hjälpa dig i ditt arbete oavsett om det är att bygga varumärkes-kännedom och/eller öka försäljning. 

15 maj på VIP Biosalong i Mall of Scandinavia!

 

Vi förstår vikten av att integrera den digitala närvaron med fysiska butiksaktiviteter för att skapa en 360-gradersupplevelse som leder till räckvidd, starkare varumärkes-kännedom och ökad försäljning.

Under frukosten presenterar vi hur våra tjänster kan hjälpa dig att bygga närvaro, interagera med målgruppen, skapa engagemang och maximera försäljningen via olika sociala medier-plattformar.
Såklart är vi också mycket intresserade av att höra om dina specifika behov och utmaningar när det gäller att hantera och främja ditt varumärke i den digitala eran.

Plats: VIP-salong Filmstaden Scandinavia i Mall of Scandinavia
Datum och tid: 15 maj, vi serverar frukost från kl 8:30. Programmet pågår i salongen mellan kl. 9:00 och 10.00.

Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera hur vi kan stödja dig i att uppnå dina varumärkesmål.

Här kommer lite bilder!

Så här tyckte våra gäster om ClearOn Event 2022