ClearOn erbjuder tryck av dina kuponger

Så fungerar Print Services

I ClearOn Kundportal kan du kostnadsberäkna och beställa standardtryck. Formattyper liksom led- och leveranstider hittar du när du gör din beställning i Kundportalen. Självfallet ordnar vi också omtryck av befintliga kampanjer och eventuella speciallösningar som du kan vilja ha, såsom speciella krav på papper, format etc.

När du skapar kampanjer i ClearOn Kundportal, fyller du enkelt i uppgifterna för tryck av kuponger så tar vi sedan hand om det. Distribution sker dit du önskar, till en eller flera adresser enligt distributionslista. Distribution till privatperson levereras till ombud.

En stor fördel är att vi minskar den manuella hanteringen vilket ger både tidsbesparing och säkrar kvalitén. En annan stor fördel är att statistiken blir tillförlitlig då all indata lagras i samma flöde, vilket ger bättre möjligheter för analys och uppföljning av dina kampanjer.

Vill du samla allt tryckt butiksmaterial på samma ställe hjälper vi gärna till med också. Det kan vara golvdekaler, toppskyltar, pallsvep och liknande. Skicka en offertförfrågan till oss så återkommer vi med kostnadsförslag.

Kvalitetssäkrat kupongtryck!

Konkurrenskraftigt pris och hög kvalitet – enkelt och smidigt!
Som en del i processen erbjuder vi tryck av dina rabattkuponger, produkt- och varucheckar samt andra svarstalonger som kan användas vid pengar-tillbaka-kampanjer, tävlingar och liknande aktiviteter.

Vi hanterar årligen miljontals värdebärare av olika slag. Vi ansvarar för hela processen och kvalitetssäkrar ditt kupongtryck, både med och utan unika säkerhetskoder. Produktionen av våra produkter sker under optimala förhållanden för både människa och miljö. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och trycker kuponger och talonger för hela dagligvaru- och servicehandeln. Vår idé är att samla och trycka så många kuponger som möjligt, vilket ger samordnings- och stordriftsfördelar för oss vilket innebär stora prisfördelar för dig.

Fördelar
Print Services

  • Kvalitetssäkring – minskad manuell hantering
  • Tidsbesparing – beställning direkt i ClearOn Kundportal
  • Högre kvalitet på resultat och analys i Kundportalen
  • Kostnadseffektivt – ClearOn erbjuder konkurrenskraftiga priser

Följande behöver du förbereda

I detta produktblad har vi samlat all nödvändig information om ditt tryck. 

Saknar du konto till ClearOn Kundportal eller behöver du hjälp eller önskar personlig kontakt så är du välkommen att kontakta oss via tel. 08-58834059 eller via mail: hello@clearon.se