Skapa kampanjer som engagerar dina följare – med flertalet olika spel- och lekmoduler för digitala kanaler!

Hur gör du för att bygga varumärke genom att frekvent aktivera dina kunder? Med Clearon’s interaktiva tjänst Engage erbjuder vi en unik kampanjlösning som möjliggör lekfulla integrationer i alla digitala kanaler, målgrupps-segmentering av persondata, in-store aktivering, och uppföljning & retargeting genom resultat och analyser
– En partner hela vägen!

Perfekt sätt att få aktivitet i din kampanj. Och bättre content får du inte!

Gör din egen interaktiva kampanj enkelt, snabbt och smidigt!

Tävlingar, quiz, omröstningar, undersökningar, landningssidor, battles, bild- och videotävlingar. Allt i samma kampanjverktyg.

Vår applikation Engage är en lättanvänd, kraftfull och flexibel plattform som skapar interaktiva kampanjer och engagerar dina kunder och följare. Du skapar din egen skräddarsydda kampanj på några få minuter utan några specifika IT-kunskaper. Utgå från flertalet färdiga modulerna och fyll dem med ditt eget innehåll. Roligt, enkelt och snabbt! Publicera sedan kampanjen med tävlingar och spel på er egen webbplats, i en blogg, i sociala medier eller i en mobilapp.

Spana in några av våra kundcase nedan

Vikten av att marknadsföra din digitala kampanj med
QR-kod och SoMe-annonsering

Se till att så många som möjligt hittar din digitala kampanj.

 

Oändliga möjligheter till interaktion

SÄKERSTÄLL ATT DIN QR-KOD SYNS!

3 viktiga saker att tänka på:
• Storlek – gör QR-koden så stor som möjligt
• Placering – gärna i ögonhöjd
• Säkra distributionen

SKAPA INTERAKTION MED SOME
Genom att annonsera i social medier når ni ut till både existerande och potentiella kunder.

3 viktiga saker att tänka på vid SoMe-annonsering
• Målgruppsanpassa – nå önskad målgrupp med riktad annonsering och relevant innehåll
• Välj rätt kanal för respektive målgrupp
• Tydlig call-to-action

Interaktiv marknadsföring och datainsamling

Så här ser alternativen ut i kampanjens olika steg:

Aktivera

Vi förser dig med lösningar som hjälper dig att interagera med dina shoppers via flera mediekanaler. Lägg gärna till ClearOns digitala kuponger i kampanjen. Kul fakta – genom att lägga till ett erbjudande i exempelvis en annons visar studier att konverteringen är 6 gånger högre än vid en traditionell banner.

Segmentera

Genom segmentering av målgruppen kan du samla in relevant och personlig information som låter dig ”lära känna” och förstå din shoppar och deras vanor.

Analysera

Med hjälp av datainsamling från försäljning, analys av engagemang samt annan relevant statistik kan dina framtida kampanjer och aktiviteter bli ännu bättre!

Bygga lojalitet

Våra interakiva tjänster ger dig verktygen för att samla in och analysera relevanta personuppgifter så att du kan lära känna din shoppare bättre. Allt detta för att skapa bättre och mer anpassade kampanjer i framtiden som hjälper dig att skapa långsiktig kundlojalitet.

Interaktiv marknadsföring och datainsamling

Så här ser alternativen ut i kampanjens olika steg:

För FMCG

Engagerade kunder

Med interaktiva kampanjer får du engagerande kunder. Du kan interagera med dem i samtliga av dina digitala kanaler och driva försäljning genom kupongkampanjer och unika erbjudanden.

Varumärkesbyggande kampanjer

Tack vare våra interaktiva tjänster och kampanjmoduler kan du nu på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt ständigt vara närvarande i alla dina digitala kanaler och med alla olika målgrupper. En fin möjlighet att bli top-of-mind och skapa lojalitet med dina viktiga kundgrupper.

Värdefull indata för analys

En av de stora fördelarna med interaktiva kampanjer är att du får mycket indata som ger möjlighet att mäta engagemang, försäljningssiffror, segmentering, kundbeteende med mera. Demografiska och övriga relevanta data; du lär känna kunderna på djupet.

För varumärken

Interactive ger dig möjlighet att skapa interaktiva upplevelser som stärker ditt varumärke och gör det intressant! Samtidigt samlar du in stora mängder data om dina kunder och följare.

 

Aktivera dina kunder med Interactive. Idag måste varumärken ständigt arbeta med sitt content i alla kanaler. Interactive har massor av flexibla funktioner som hjälper dig att engagera, behålla och segmentera dina kunder i digitala kanaler. Du skapar relevanta och värdefulla upplevelser för dina kunder, oavsett vilken plattform de befinner sig på.

Varje gång en kund interagerar med ditt content, har du möjlighet att samla in, segmentera och analysera viktiga data som hjälper dig finslipa ditt erbjudande. Du stärker också din datastrategi genom att samla in massor av relevant data till dina dataverktyg (t ex DMP, CRM, analys).

För partners och byråer

Med Interactive kan du som arbetar på reklam- och sociala mediebyråer koncentrera dig på det kreativa arbetet. Alla kampanjmoduler är klara att användas – hoppa över omvägen via ny kod och tidsödande tekniska lösningar. Idén är viktigast.

 

Interactive har smarta funktioner som är särskilt utformade för att göra byråns kreativa arbete lättare. Ni levererar roliga, unika och virala upplevelser som stärker varumärket och hjälper er uppdragsgivare att få lojala kundgrupper. Ni behöver inte ta massa omvägar via teknik eller att skapa ny kod. Alla moduler är redan klara! De väntar bara på era idéer och kreativa lösningar. Vi törs nästan lova att ni får kampanjidéer bara genom att titta igenom hur kampanjmodulerna är uppbyggda. Ett perfekt sätt att spara tid och pengar och ge er kund massor av bra content till deras sociala kanaler.

Vad gör interaktiva kampanjer för ditt varumärke?

GÖR DITT CONTENT INTERAKTIVT

Interaktiva kampanjer marknadsför ditt varumärke och dina produkter, engagerar din kundgrupp och ökar kundlojaliteten. Ett roligt sätt att hålla ditt varumärke top-of-mind i dina målgrupper.

KNYTER IHOP DE DIGITALA OCH FYSISKA VÄRLDARNA

Använd dina onlinekampanjer för att driva trafik till butik genom att erbjuda kuponger i begränsat antal. Eller driv trafik online genom att distribuera unika koder i butik, som används för att få tillgång till din digitala kampanj.

INNEHÅLL TILL ALLA DINA KANALER PÅ EN GÅNG

Med Interactive publicerar du enkelt dina kampanjer i flera kanaler samtidigt, oavsett om det är en webbplats, kampanjsida, minisida, Facebook eller mobilapp. Mångdubbla din exponering på ett snabbt och bekvämt sätt utan externa insatser och kostnader.

NYA LEADS OCH FYLLER DITT CRM

Genom att bygga på interaktivt innehåll kan du öka dina kundgrupper (besökare, Facebook-fans o s v) och därmed öka dina chanser att bli viral och skapa uppmärksamhet.

SEGMENTERAR BÅDE BEFINTLIGA BESÖKARE OCH NYA KONSUMENTER

Du integrerar enkelt med ert interna CRM och DMP, vilket möjliggör både anonym och identifierad information för att hjälpa olika segment på det mest effektiva sättet. Samla in data för att skapa personliga och riktade aktiviteter.

SPARAR TID OCH PENGAR

Många lättanvända integrerade funktioner som möjliggör både tidsbesparing och minskade utvecklingskostnader. Det finns inget behov av att utveckla separata onlineapplikationer längre; allt finns redan inkluderat!

Koppla en kampanj till en temadag

Att koppla en kampanj till en temadag och göra en rolig aktivitet som passar produkter kan vara en lyckad investering. Många produkter har en egen dag, till exempel kanelbullens dag, ostens dag, kladdkakans dag och många fler. Det finns många temadagar under hela året då du kan skapa innehåll för att engagera dina kunder, öka din synlighet och bygga varumärke.