Tjänster som driver kunderna till butiken och försäljningen i butiken

ClearOn erbjuder lönsamma kampanjer som skapar engagemang och försäljning i butik.

Idag är ClearOn marknadsledande med smarta säljdrivande kampanjverktyg och innovativa tekniska lösningar inom svensk dagligvaru- och servicehandeln. ClearOn erbjuder fullservice av säljdrivande lösningar – från idé till utförande samt med datadrivna insikter.

 

Unik position

ClearOn har ett nätverk med imponerande 20 000 anslutna kassor i 5000 rikstäckande butiker inom de mest etablerade kedjorna som förmedlar kuponger, presentkort och Värdeavier. Vi har över 55 års erfarenhet av att utveckla tjänster som hjälper våra kunder att öka sin försäljning.

En partner hela vägen

ClearOn är en helhetspartner som erbjuder såväl fysiska kuponger som digitala aktiviteter för distribution av kuponger. Med hjälp av QR koder på butiksmaterial såsom hyllvippor, topp-displayer, on-pack med mera, samt QR-kod på landningssidor som annonseras med hjälp av SoMe får shoppern tillgång till kuponger där hon än befinner sig.

Då och nu

ClearOn grundades 1968 av DLF (Dagligvaruleverantörers Förbund) för att underlätta kuponghantering för handeln. Idag erbjuder ClearOn sömlösa clearingprocesser och leder utvecklingen av säljdrivande kampanjer och betaltjänster i handeln. Vi utvecklar och säljer innovativa kassasystem.

ClearOn är registrerat vid Finansinspektionen och står därmed under tillsyn att följa lagen (2017:630) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism och de föreskrifter som har meddelats med stöd av den lagen.

 

Smarta tjänster från ClearOn

 

Våra samarbetspartners

 

5 000 butiker är online med våra tjänster

Exempel på partnersamarbeten med tjänster