Ge dina kunder i butikerna oslagbara erbjudanden och smidiga betalningsalternativ

Anslut din kedja till Clearing solutions!

ClearOn är Sveriges marknadsledande partner för säljdrivande kampanjer inom svenska dagligvaru- och servicehandeln. Vi har över 50 års erfarenhet av att utveckla tjänster som hjälper våra kunder att öka sin försäljning.

Idag har ClearOn ett nätverk med imponerande 20 000 anslutna kassor i 5 000 rikstäckande butiker inom de mest etablerade kedjorna som förmedlar kuponger, presentkort och  Värdeavier. Passar både inom matbutik som servicebutik.

Vill du också ansluta dig? Läs mer nedan eller kontakt oss redan idag. 

Många fördelar för handeln

  • Lönsamhet i butiksledet – Merförsäljning till full bruttomarginal
  • Skapar trafikströmmar till handeln
  • Driver impulsköp – 50% av all försäljning med kupong sker på impuls
  • Enkel och smidig ersättning – Ersättning inom 24 h

Unika lösningar med sömlösa betalningar

Med Clearing Solutions kan du erbjuda dina kunder förmånliga erbjudanden och en sömlös betalningsupplevelse samtidigt som du maximerar din lönsamhet.

Genom att ansluta din kedja mot Clearing Solutions får du tillgång till en kraftfull plattform som hanterar betalningar på ett sömlöst sätt. Vårt system garanterar snabb och pålitlig clearing av transaktioner. Vi erbjuder en robust och säker infrastruktur som skyddar dina kunders betalningsdata och ger dem en trygg upplevelse i butiken.

Vid inlösen av våra värdebärare står utställande leverantör för hela värdet och ni får ersättning för hanteringen och därmed full bruttomarginal!

Anslut din kedja till oss och upplev fördelarna med enkel, säker och effektiv clearing av betalningar!

Värdebärare för alla behov

Värdeavier från Bankgirot, PlusGirot, Swedbank och Sparbankerna

Genom ClearOn kan du lösa in eller erbjuda kunden att betala med Värdeavi

Kontantutbetalningar med hjälp av Värdeavi kommer från flera olika håll och av olika anledningar. Det kan till exempel vara ersättning för en försäkring, återbäring på skatten eller återbetalning vid avslut av ett abonnemang. Varje år sker utbetalningar i Sverige och de största utställarna är Bankgirot, PlusGirot och Swedbank/Sparbankerna.

Mottagarna har insett fördelarna med att lösa in sin avi i sin mat- och servicebutik. Inlösen av Värdeavier i butik ger mottagaren möjlighet att antingen använda avin som betalning vid köp, antingen hela beloppet eller delbetala, eller få pengar i handen – i mån av tillgång på kontanter i butiken.

Affärsnytta för handeln

  • Ökade intäkter – erhåll provision på inlösen av Värdeavier!
  • Ökad försäljning i butiken tack vare fler kundbesök.
  • Större köpkraft hos konsumenter som kommer till butik.
  • Kostnadsbesparingar när Värdeavi används som betalningsmedel.
  • Högre säkerhet tack vare mindre kontanthantering.

Så här går det till

Vi kopplar upp kassasystemet i din butik mot vårt onlineclearing-system. Clearing av rabattkuponger och andra värdebärare hanteras enkelt, säkert och effektivt. Försäljningen redovisas och registreras smidigt i kassan, antingen på butiks- eller kedjenivå efter dina önskemål, vilket sparar tid och minskar risken för fel.

Har du idéer om framtidens handel?

Vi förfinar och förädlar ständigt våra tjänster för att ligga i framkant och erbjuda de mest effektiva lösningarna till dig som kund. Vill du också ta del av den senaste utvecklingen för framtidens handel eller har du också en idé som skapar mer värde i kassan? Då ser vi fram emot att träffa dig.

5 000 butiker är online med våra tjänster

 

Övriga samarbetspartners