Betaltjänster över disk

Kunder vill gärna ha valfrihet. Idag väljer många att betala sina räkningar via sin internetbank, men många vill även ha möjligheten att kunna använda sig av betaltjänster över disk. Genom att erbjuda de vanligaste tjänsterna, där både kontant betalning och kortbetalning är möjlig, erbjuder ClearOn kunderna den valfrihet de vill ha.

ClearOn erbjuder följande betaltjänster:

  • Kassagirot (räkningsbetalning, kontoinsättning, kortuttag, dagskassa)
  • Inlösen av Värdeavier
  • Penningöverföring med MoneyGram

 

Vill du bli en del av vårt professionella ombudsnätverk för betaltjänster över disk och har förutsättningar som behövs för att få stöd för grundläggande betaltjänster?

Kassagirot logga

Tjänsten för betalning över disk

Kassagirot erbjuder inbetalning till Plus- och Bankgirokonto samt insättning till valfritt svenskt bankkonto. Vidare erbjuds uttag av kontanter från bankkonto. I Kassagirot finns även möjlighet att lösa in Värdeavier, beställa resevaluta samt skicka och ta emot pengar över hela  världen.

Privatpersoner och företag/föreningar som vill utföra betalärenden över disk hänvisar vi till www.kassagirot.se.

Läs mer om hur du aktivt kan förhindra Penningtvätt & Terroristfinansering

Med Värdeavi kan kunden betala i butik eller lösa in till kontanter

Kunder får kontantutbetalningar från flera olika håll och av olika anledningar.
Det kan till exempel vara ersättning för en försäkring, återbäring på skatten eller återbetalning vid avslut av ett abonnemang. Varje år produceras drygt 4 miljoner utbetalningar i Sverige och de största utställarna är Bankgirot, PlusGirot och Swedbank/Sparbankerna.

Kunderna har insett fördelarna med att lösa in sin avi i sin butik. Inlösen av Värdeavier i butik ger kunden möjlighet att antingen använda avin som betalning vid köp eller få pengar i handen – i mån av tillgång på kontanter i butiken.

Har du Kassagirots system i butiken kan du även ta emot inlösen av Värdeavier från företag samt erbjuda kunden att sätta in pengarna på valfritt svenskt bankkonto.

Med Kassagirot kan dina kunder både betala med Värdeavier eller lösa in till kontanter. Du ger dina kunder ytterligare en service, fler anledningar att komma till din butik.

Sök butik för inlösen av Värdeavier

Instruktion för hur tjänsten fungerar, logga in här!

Penningöverföring med MoneyGram

MoneyGram är ett av världens största penningöverföringsföretag med 345 000 ombud i fler än 200 länder. MoneyGram är en av marknadens snabbast växande penningöverföringstjänster! Tillsammans med ClearOn kan du erbjuda dina kunder smidiga, effektiva och lönsamma penningöverföringstjänster i Kassagirots applikation.

Se filmen nedan som beskriver våra betaltjänster för slutkonsumenten. Om du vill visa filmen i din butik, kontakta info@clearon.se

MoneyGram logga

Om penningtvätt och terroristfinansiering

Läs om hur vi arbetar för att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering

Våra tjänster på film

Filmen nedan visar vårt erbjudande hos våra Kassagirot- opch MoneyGram-ombud. Vill du också visa filmen? Kontakta oss så hjälper vi dig.