Kontakta oss

Hittar du inte det du söker, har du några frågor eller vill du komma i kontakt med oss? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Finalisterna ”Årets Leverantör” till Dagligvarugalan

13 september, 2021

För fjärde året i rad är ClearOn huvudsponsor till Dagligvarugalan. Tillsammans med Nielsen IQ leder vi juryarbetet för kategorin ”Årets Leverantör”. Nu har juryn, som förutom ClearOn och NielsenIQ består av representanter från Axfood, Food & Friends, HUI Research AB, Coop, MatHem.se, ICA och Food Supply, lagt ned ett stort arbete för att ta fram finaliserna. Och dessa är:

Essity

Med starka varumärken och ett genuint hållbarhetsfokus som genomsyrar hela verksamheten har Essity länge varit en omtyckt samarbetspartner för dagligvaruhandelns alla led. Med sina proaktiva samarbeten och nära dialog med handeln har Essity inte bara lyckats skapa lönsamhet utan även sett till att kunna lugna en orolig marknad under en turbulent tid.

Dafgårds

Dafgårds är inte bara marknadsledande inom sitt område, de driver även sina kategorier framåt, inte minst i det ständigt växande vegetariska sortimentet. Genom att både vara lyhörda för förändring, utan att för den sakens skull tappa bort vad det innebär att vara ett svenskt familjeföretag, har Dafgårds med sitt innovationstänk, nyskapande kommunikation och starka miljöfokus allt det som krävs för att bli finalist i Årets Leverantör.

Cloetta

Under ett år som inte liknat något annat har Cloetta visat att det går att driva konfektyravdelningen framåt. För även om lösviktsförsäljningen under 2020 varit tuff har Cloetta med sin starka säljkår och närvaro i butik lyckats driva stora gemensamma förändringar som varit till nytta för hela branschen. Med nya innovativa, kanalspecifika och individuella lösningar har Cloetta varit en viktig partner för hela kategorin.

Läs mer om Dagligvarugalan här!