Veronica Edvinsson & Jakob Boyer
15 maj, 2024

Möt våra nya kundansvariga

Under våren började våra två nya kundansvariga, Key Account Managers, Veronica Edvinsson och Jakob Boyer på ClearOn. Här berättar de om sin bakgrund, sina visioner – och hur deras närvaro påverkar dig, ditt varumärke och försäljningen i butik.

Hej Veronica Edvinsson! Vad har du för roll på ClearOn?
Jag är kundansvarig, KAM, och har i den rollen kontakt med våra kunder för att presentera ClearOns erbjudanden och sälja in våra tjänster så att våra kunder med hjälp av dem får ut bästa möjliga effekt av sina kampanjer.

Berätta kort, vad har du gjort tidigare?
De senaste 13 åren har jag varit i underhållningsbranschen. Där har jag jobbat på Filmstaden med ansvar för bland annat B2B-försäljning och marknadsföring av biobiljetter. Jag har även varit partneransvarig på SF Anytime. Så jag har varit i gåvobranschen i många år och jobbat med kundvård, medarbetarvård och presentkort – vilket ju är precis det som även ClearOn jobbar med.

Vad lockade dig till ClearOn?
Jag har alltid tyckt att dagligvaruhandeln är spännande. Jag var själv delägare i en DR-byrå för många år sedan som jobbade mycket med FMCG och stora varumärken på nordisk nivå. Därför är det jättekul att nu få komma tillbaka och jobba med den här branschen igen. Jag brinner för B2B-försäljning i kombination med marknadsföring och nu får jag hålla på med just det!

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb?
Jag är väldigt nyfiken av mig så det ska bli jättekul att träffa mina nya kunder, bygga relationer och lära mig deras olika branscher. Jag kommer att höra av mig till alla mina kunder så att vi tillsammans kan hitta precis det som är rätt för var och en av dem bland alla ClearOns tjänster för att utveckla deras affärer ännu mer.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Då är jag helst utomhus i skogen eller på vår båt i skärgården. På vintern åker jag gärna skidor och så har vi en hund på två år som håller mig upptagen.

Om du inte jobbade med det du gör, vad hade du då velat göra?
Jag gillar verkligen att titta på krimserier på tv så jag hade nog blivit kriminalare inom polisen. Det tycker jag verkar jättespännande!

——

Hej Jakob Boyer! Vad har du för roll på ClearOn?

Jag är precis som Veronica kundansvarig, KAM. Jag har hand om ett stort antal av våra kunder för att se till att de får den bästa och mest relevanta mixen av produkter från oss på ClearOn, så att deras kampanjer blir så framgångsrika som möjligt.

Berätta kort, vad har du gjort tidigare?
Jag kommer senast från en roll som Head of Sales på en startup som heter Adoveo. Där sålde vi digitala och smarta lösningar till kunder inom allt från välgörenhet till FMCG. Just FMCG är ett område jag brinner lite extra för och ser fram emot att jobba mer med här på ClearOn.

Vad tar du med dig från dina tidigare jobb in i din nya roll?
Eftersom jag har jobbat med fullt fokus på digitala aktiveringar tidigare har jag bra kunskap om hur man ska arbeta för att sticka ut i digitala kampanjer. Det hoppas jag kunna förmedla till våra kunder. Samtidigt ser jag fram emot att jobba med hela 360-lösningen och hjälpa våra kunder att kombinera både fysisk och digital aktivering så att de får en heltäckande kampanj som gör det enkelt för konsumenten att fatta beslut.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag är lite av en träningsnörd och gillar löpträning och styrketräning. När jag var yngre var jag en riktig sprinter och sprang helst kort och snabbt. I dag är det längre sträckor i lite långsammare tempo som gäller. Det är ett perfekt sätt att rensa tankarna och koppla av. Sen gillar jag även att umgås med vänner och familj när jag är ledig.

Om du inte jobbade med det du gör, vad hade du då velat göra?
Det finns flera saker, men en sak som jag gärna hade gjort är att jobba med något kreativt, som att vara art director. Eller så hade jag kanske blivit polis!

Text: Karin Cedronius
Foto: Albin Händig

Publiceringsdag: 2024-03-14