Kontakta oss

Hittar du inte det du söker, har du några frågor eller vill du komma i kontakt med oss? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Dagligvarugalan – Här är årets finalister!

28 augusti, 2020

Nu har vi glädjen att presentera finalisterna av Årets Leverantör för Dagligvarugalan. Årets vinnare presenteras live den 8 oktober kl. 19.00 på Fri Köpenskaps Facebook-sida.

Estrella

Med ett tydligt fokus på lönsamhet i butik har Estrella lyckats med att skapa stark tillväxt i en tuff kategori. Tack vare ett aktivt arbete i butik har Estrella klarat av att satsa på kärnverksamheten och samtidigt kunnat sticka ut hakan med både nyheter och återlanseringar av gamla klassiker.

Orkla Foods Sverige

Orkla Foods Sveriges produkter finns i princip i alla svenska hem och flera av dem är klassiker i sin egen rätt. Men Orkla vilar inte på gamla meriter och har, förutom att ha tagit hem vinsten som ”Årets dagligvara” med sin formbara färs från Anamma, under året även utvecklat sin säljkår för att ännu bättre kunna möta butikerna i deras vardag.

Svenskmärkning

Svenskmärkning har på ett förnämligt sätt arbetat med att lyfta fram matlandet Sverige på hemmaplan. Genom ett starkt samarbete i butik med fokus på kommunikation har Svenskmärkning lyft Från Sverige-märket och ökat medvetenheten om alla de mervärden som det medför – vilket i slutändan gynnar hela värdekedjan.