Logga in som butik eller leverantör

Om ClearOn

Lediga jobb

Här publicerar vi de tjänster som är lediga på ClearOn. Om en tjänst lockar dig söker du den direkt från annonsen. Du kan också göra en intresseanmälan inför framtida tjänster genom att maila info@clearon.se

Vi är entreprenörer och eldsjälar, företagsamma individer som brinner för det vi gör. Genom innovationskraft och framtidstro skapar vi tillväxt. Idéer blir tjänster som leder till utveckling för våra kunder. Att arbeta på ClearOn är både stimulerande och utmanande.

Pontus Ellefsson Affärsutveckling

Som produktchef är arbetet på ClearOn ett utvecklande och stimulerande sådant. Mitt mål är att ständigt sätta kundens bästa i fokus och att vi ska utveckla lösningar och affärer tillsammans.

Pierre Gewerth Produktchef för mobila tjänster

I vår verksamhet finns så många möjligheter, spännande möten och projekt med handeln, leverantörer, banker och andra samarbetspartners. Jag känner en stor glädje över att ha så härliga kollegor och en stolthet över det arbete vi uträttar tillsammans.

Anna-Carin Thunborg Affärsområdeschef Betaltjänster

Mitt arbete som kundansvarig på ClearOn är både utvecklande och stimulerande. Ingen dag är den andra lik. Mitt mål är att ständigt utveckla affärerna tillsammans.

Andreas Jansson Key Account Manager

Jag har valt att arbeta på ClearOn eftersom det är ett företag som alltid ligger i framkant vad gäller affärslösningar till kunderna. Det speglar sig i ett stort engagemang bland samtliga medarbetare vilket gör ClearOn till en attraktiv och spännande arbetsgivare.

Karl Johansson CFO

Att fortfarande, efter drygt 20 år i företaget, dagligen bli inspirerad, motiverad och positivt utmanad tillsammans med engagerade kollegor, är en fantastisk känsla.

Gisela Moback Chef Butik- och Kundsupport