24 november, 2023

Produktägare till ClearOn

ClearOn är Sveriges ledande partner för betaltjänster och säljdrivande kampanjer inom den svenska dagligvaruhandeln med över 50 års erfarenhet av att utveckla innovativa tjänster som syftar till att hjälpa våra kunder i sina kundvårdande aktiviteter och att öka sin försäljning. Vårt fokus är att genom effektiva clearing processer erbjuda tjänster som skapar kundnöjdhetoch mer värde i kassan. Det gör vi i nära samarbete med handel, leverantörer och banker i vårt nätverk med 5000 butiker.

Nu söker vi en produktägare till området för Customer Care

Om rollen
Som produktägare kommer du att vara en nyckelspelare i teamet för Customer Care som omsluter produkter som Gåvor, Betalningar och Reklamationer som främst erbjuds våra kunder via digitala gränssnitt. Du förstår affären och är bra på att tänka och se helheten. Du ansvarar för att ta fram och kommunicera riktningen för utvecklingen till produktteamet i nära samarbete med produktchefen. Du omsätter behov till nedbrutna krav, fattar beslut om vägval, prioriterar utifrån din produktbacklog samt följer och redovisar progress, förklarar och motiverar tagna beslut. Du brinner för att utveckla de bästa systemmässiga lösningarna där stort fokus ligger på kundresan för att skapa en attraktiv produkt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:

  • Ta fram och ansvara för utvecklingsplan för innevarande år
  • Ta fram krav både inom ramen för förvaltning och för utvecklingsprojekt
  • Leda arbetet i produktteamet och ansvara för produktens backlog och prioriteringar inom given budget
  • Acceptanstest och bevaka releaser
  • Kommunikation och implementation av ny funktionalitet
  • Uppdatera dokumentation, guider mm samt genomföra utbildningar och demos av systemet vid behov
  • Mäta, analysera och följa upp hur produkten presterar
  • Samordna och kommunicera med intressenter och leverantörer


Om dig

Du är en prestigelös, resultatinriktad och positiv lagspelare som känner stort ansvar för vad teamet skall åstadkomma. För att passa rollen tror vi att du har en akademisk utbildning inom lämpligt område (systemvetenskap, ekonomi eller dyl.) och ca 5 års arbetslivserfarenhet från arbete med krav och test i en agil tvärfunktionell miljö. En certifiering inom Scrum/SAFe/DAD/Less är meriterande liksom goda kunskaper i Atlassians produkter som Jira och Confluence.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett innovativt och snabbfotat bolag med bredd och variation i ansvaret. Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående då vi intervjuar löpande och rollen kan komma att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat. Sista ansökningsdag 2023 12 08.

Heltid, tillsvidareanställning, placeringsort Stockholm.
Varmt välkommen med din ansökan till anna-carin.thunborg@clearon.se